Thursday, 7 April 2011

bila hatiku disakiti....

erm CINTA....yana da bosan dengan perkataan tu. macam-macam dugaan da yana lalui... yana tension sangat bila bercouple..kenapa boy sekarang suka bermain dengan kata-kata....bila bercakap manis je dengar tapi kenyataan nya tipu...cakap tak pandai bercinta konon tapi di belakang ada girlfriend lain...isy memang bengang la...kita di sini setia kat dia tapi belakang kita dia wat hal lak...memang bagos la...macam nie ke nak sehidup semati...isy dari hati sakit baik hidup single je...hati pown senang xde masalah....bengang...bengang..bengang sangat...nasib baik la yana malas nak gaduh kalau tak lain pulak jadinya....huhu