Saturday, 17 March 2012

my fwen..

erm da lama xmenulis rndu plak..hehe
arinie yana nak cerita mengenai my fwen...siapa la agknye kan?? ok kita mula huruf F. dia kawan yana masa kerja lagi. kami kawan lama gak dalam 3thn da. yang best ngan F nie kerana die sporting and selalu faham situasi yana. thanx my fwen F.

skank pasal H pulak dia seorang yang tinggi and good looking tapi yang kelakar pasal H nie yela bila kita minta tolong mesti ada hal je...huhu but it,s ok...

kawan yana yang U pulak best, dia baik, caring but for fwen jela...U yang yana kenal masa kat tempat belajar sebelum couple ngan asyraf lagi. kami still kawan sampai skank. alhamdulillah U sentiasa bagi nasihat yang baik pada yana.

kalau A pulak, erm tengelam timbul la jawabnye..die akn mncul time pg n mlm je...haha
asal msg je msti tnya tgh wtpe?? hehe xpown dia msti kata bgn2...

Y pulak da jarang contact maklum la bz cikit...xpe...word hard nmpk..hehe..gd luck ye kwnku..

walau macam mana pown mereka...yana still syg sbagai kawan. sebab kalo yana susah mereka msti ada bagi sokongan. kwn bukan time kita senang je tapi susah pown mesti ada..kalo bila ketawa ada tapi bila sedih tiada..jangan cari kawan seperti tu juz nak ambil kesempatan time kita senang. yana harap hubungan yana dgn mereka kekal hingga ke akhirat..amin...insyallah..