Wednesday, 28 November 2012

mengidam nak makan cup cakes...

pagi yang membosankan..kepala pening sebab kena hujan semalam..aduh...
nak wat keje pown xleh nie...kepala pening sangat...rasa nak tido pown ada nie. lapar??
haha xpyh cakap la kan...sentiasa lapar je...haha yana yana...skank nie mengidam nak makan cup cakes...yo nak gak...da lama mengidam nie. asyraf nak cup cakes..nak gak. hehe
mama mu mengidam nie...

aik kalo still xdapat kena wat la kan...lagipun da lama xwat kek..nanti nak wat la bagi kawan-kawan rasa...baiknya hatiku ini...haha yes nak abiz praktikal da...kejap je. yessss.....yahooo merdeka la kita lepas nie fatehah & naziha xpayah pening-pening lalat lak.
apa yang penting siapkan keje yang tertangguh sebelum tamat praktikal...
balik nie cari cup cakes la...teringin sangat...
oh cup cakes yang menawan....mari la ko padaku....


Monday, 26 November 2012

menghitung masa...!!

wah! kjapnya masa berlalu kan. pejam celik lagi 2 minggu je nak abiz praktikal. haha lepas tu kita ke shah alam plak kan. memang seronok lagi-lagi jumpa kawan kat sana. lagi 2minggu menyebabkan yana malas nak wat keje..isy-isy sejak bila la perangai malas nie muncul. please yana jangan wat perangai..haha bnyak lagi yang belum siap. belajar untuk sem 5 da dekat...
wah cepat gila masa berlalu...so manusia jangan banyak leka kerana masa tetap berjalan walaupun kita termenung seketika.

masa itu sangat berharga..so jangan abaikan walaupun sekali kerana "masa itu emas"..masa xkan berulang kembali. tapi masa praktikal berlalu dengan pantas...haha sebab makin lama nanti bosan plak buat kerja yang sama hari-hari kan. cepatttt...go go go....nak abizkan praktikal cepattt...hehe chill...




Sunday, 25 November 2012

seharian berjalan...huhu

assalamualaikum semua...

jmp lg kita kan..hehe kali nie memang betul-betul berjalan.
dari pagi sampai la ke petang.
arinie hari pertunangan ijat dan wani...xsempat follow hantar rombongan disebabkan kami tersesat jalan. haha da smpai ke mana ntah. time tu agk tension kejap sebab perut da lapar sgt then angin ats asyik kua je. sampai je kt umah wani apa lagi terus capai pnggan amik nasi..serius lapar.
macam da berapa hari xmakan je. isy2 malu..bila da jumpa kawan-kawan asyraf pehhh bukan main gila-gila mereka tu buat lawak sampai kering gusi ketawa. walaupown xkenal mereka tapi layanan mereka special kt yana..haha first time kenal dengan lebih dekat katakan. mmg sempoi la mereka tu xla sombong sgt layan dengan sama rata je. masuk bab kamera xpyh cakap la. semua gila kamera mcm2 style ada.

ok...sampai je umah yana jadi gila kamera lak..asyraf cakap da berjangkit dengan fiza la tu.
sudah..sudah...hehe releks la td segan nak bergambar so posing kat umah jela jawabnya. skank mata da mula mainkan peranannya.. ohw please baju xgosok lagi tapi lagi penting tido kan. so nnt kita jumpa lagi k...yana nak go to sleeppp...hehe zzzzzzzzz



asyraf buat muka poyo...


pakai topi dengan baju kurung..haha ko ada..

Thursday, 22 November 2012

hari yang malas bekerja!!

sebelum masuk ke pejabat lagi da rasa malas...haha. macam mana nak wat keje nie? serius dengan demam, sakit kaki lagi then badan lesu...mmg sah malas nak kerja. arinie semua bos da ada so kita tengak macam mana nanti kan. haha mesti makin serabut lagi-lagi esok nak promosi. so terima jela..tapi kalau paksa-paksa nie mmg saya xsuka. otak kita bukan leh leh stress nnt sakit lagi susah kan. isy xde ke bos yang memahami anak buahnya.
erm xpe lagi 3 minggu je nak menamatkan zaman kesengsaraan nie. bukan nak mengunkit tapi penattt....
betul la apa org ckapkan yang skool lagi best dari kerja...penat xterkata. nie baru praktikal belum kerja tetap g. mst nnt byak sakit je...haha
walau apa pown kena redha la jawabnya. huhuso chaiyok kepada kawan-kawanku ziha dan fatehah..yes kena la korbankan diri nie...haha


Wednesday, 21 November 2012

happy untuk menamatkan praktikal..

wah! pejam celik sekejap je masa berlalu kan...haha nampaknya tinggal lagi berapa minggu je untuk menamatkan latihan industri. sukanya sebab ada lagi setahun sebelum tamat diploma. agak lama tinggalkan kawan-kawan mesti ramai yang da berubah kan. ingatkan bila da praktikal best la tapi sengsara cikit. haha kerana terlalu penat jika dibandingkan dengan belajar. siapa sokong??

macam mana la agknya kalau praktikal lama-lama? yang 6bulan nie pown da patah pinggang. isy xsnggup la jawabnya. besar dugaan tu. nak kena wat macam-macam. stress sebab tugasan yang diberikan hampir sama.  
apa yang penting sekarang saya da nak bebas seperti dulu. yeahh...sabtu n ahad mst free...xde sape nak marah kan...chill.