Saturday, 30 July 2011

sahabatku...

ya allah, agk terkejut yana mlm tu bila terima panggilan yang menyatakan asyikin kawan baik yana excident....yana nak sgt tengok dia mlm tu tapi keadaan xmengizinkan...yana agk kecewa...yana cuba mcm2 cara untuk tolong dia walaupown dari jarak jauh...yana carikan alamat rumah dia...keesokkan hari yana datang juga untuk jenguk dia...ya allah, terkejut gak tengok keadaan dia mcm tu...xsangka...muka dia lebam2...mnakala tulang mata belah kiri dia patah...engkau kuatkan dia ya allah...dia la sahabatku yang yana syg...yana doakan smoga asyikin cepat sembuh ye...

thanx....

yana sgt2 berterima kasih kepada asyraf kerana dia berikan kebahagiaan kepada yana selama nie..walaupown baru je kenal tapi kami macam da lama kenal la pulak..huhu asyraf yang yana kenal xsama dgn boy2 yang lain sebelum  nie...yana bersyukur dapat kenal dgn asyraf...dia seorang yang berbudi bahasa, baik, hormat org tua...2 yg buat yana sygkan dia sgt...asyraf sentiasa ada masa buat yana...yana happy... heheyana yakin asyraf xkan lukakan hati yana...yana berharap sgt....semoga xde rintangan yang menghalang cinta kami...aminn.....

Wednesday, 20 July 2011

cinta hatiku..!!

raf & ana
asyraf bin amir hamzah my loving couple...first time yana jtuh cinta dengan asyraf masa hari pendaftaran yana di politeknik. hati berdebar-debar bila nampak asyraf. yana nak sgt kenal dengan asyraf tapi segan pula..hehe. hari demi hari akhirnya kami kenal. kami kua makan bersama. mmg seronok la lagi-lagi dapat bersama dengan owg yang kita suka..tanggal 7 jun 2011 kami telah dianggap couple...wow, cinta kami mekar hngga ke hari nie..thanx so much my dear. i luv u so much...


luv him so much...