Saturday, 8 December 2012

saat bahagia dengan si dia..

semalam merupakan anniversary kami..kami xcelebrate pown. juz wish macam tu je.
yana bahagia sebab sepanjang perkenalan kami asyraf banyak luangkan masa untuk yana dan dia banyaak berkorban demi yana. dia sentiasa faham akan kedudukan yana. dia sentiasa ada xkira senang mahupun susah. yana sangat mengagumi asyraf kerana dia permata bagi yana. yana sayangkan asyraf.
memang kita xboleh yakin dia akan stay dengan kita tapi yana terlalu sayangkan asyraf. kami hanya merancang tetapi tuhan yang menetukan segalanya. insyaAllah...
apapun yana harap hati asyraf masih pada yana...




Tuesday, 4 December 2012

dunia pink ku...!!

arinie da hari selasa tinggal lagi 3 hari je nak menamatkan praktikal..haha
yeahhh bestnya nak abiz da....cakap pasal pink pulak. arinie yana pakai satu set warna pink...
sejak bila minat pink lak kan...hehe
dulu bukan men benci lagi skank da jadi favourite...tu dia pink.
warna pink yang lembut...membuatkan kita nampak lagi ayu gitu...cehhh perasan lak...jgn marah
haha kalau boleh nak semua barang warna pink colour....hehe sukanya....
salam semua nanti jumpa lagi k.. :)